juni chipmaand dierenarts actie korting drenthe meppel

Nieuw bij uw dierenartsenpraktijk! De dierenarts komt bij u thuis.

Soms doet de situatie zich voor dat het gewoon makkelijker is als de  dierenarts bij u thuis komt. Misschien heeft u zelf geen vervoer of wil het dier liever niet vervoert worden. Misschien is uw huisdier bang voor andere huisdieren. Er zijn tal van situaties die wij regelmatig tegenkomen, waarbij een dierenarts aan huis uitkomst biedt.

Vanaf nu zullen wij dit gaan organiseren op een vast moment in de week voor inwoners binnen de bebouwde kom van Meppel, zodat het voor u ook voordeliger wordt dan een normale thuisvisite.

Voor deze service vragen wij slechts €12,50 boven de prijs zoals het op de praktijk gerekend wordt.

Welke dieren komen hiervoor in aanmerking?

  • alle gezonde gezelschapsdieren binnen de bebouwde kom van Meppel
  • consulten voor een vaccinatie en/of gezondheidscontrole
  • dieren die vlot en goed te hanteren zijn.

Heeft u nog vragen hierover of wilt u een afspraak maken voor een thuisvisite, neemt u dan contact op met onze assistentes. Zij helpen u graag verder.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Onze dierenarts Daniëlle komt graag bij u thuis langs

Onze dierenarts Daniëlle werkt sinds mei 2017 bij onze dierenartsenpraktijk en heeft daarvoor bij diverse andere praktijken gewerkt door heel Nederland. Zij verzorgt o.a. spreekuren op de praktijk aan de Lepelaar en in de DierOtheek in het centrum. Haar interesse ligt daarnaast bij gebitsbehandelingen en de kleine knaagdieren.