Workshop koesignalen

 

In samenwerking met en onder leiding van:

Joep Driessen
CowSignals

Organiseren wij een tweedaagse training koesignalen.

Afgelopen winter hebben we voor een groep van tien veehouders de eerste koesignalen workshop georganiseerd. De workshop is goed ontvangen en we hebben vraag van enkele veehouders naar een nieuwe workshop groep.

De workshop bestaat uit twee cursusdagen. Beide dagen bestaan uit een online voorbereiding, een informatieve ochtend en een praktische middag op het melkveebedrijven van één van de deelnemers. Tijdens de workshop zult u leren naar de signalen te kijken die uw koeien u geven over hoe ze zich voelen en wat ze mogelijk tekort komen. Het doel van de cursus is u te helpen uw koeien ouder te laten worden en gezond te blijven.

We organiseren voor een nieuwe groep veehouders de workshop opnieuw. De datum zal later worden bepaald maar zal plaatsvinden eind 2023 en/of begin 2024.

De workshop komt in aanmerking voor de SABE subsidie waarvoor u elk jaar in aanmerking komt. Na loting en toekenning van de SABE subsidie, wordt er van u een eigen bijdrage verwacht van €300,- .
De volgende loting is in september.

Heeft u interesse in de workshop meldt u dan snel aan want vol=vol. Wil u meer informatie over de koesignalen workshop kijk dan op www.cowsignals.nl

koesignalen 2 geknipt
koesignalen 1 geknipt

Datum:  eind 2023/begin 2024 (nader te bepalen)
Duur: 9.00-16.00 uur
Kosten: €300,- (na toekenning SABE subsidie)
Locatie: DAP Zuidwest-Drenthe, Lepelaar 70 Meppel

Opgeven graag z.s.m.:

Mail: lhd@dapzwd.nl

WhatsApp: 06 33340347
Telefonisch: 0522-238218

Wij organiseren regelmatig workshops, lunchbijeenkomsten en andere informatieve nascholingen. Geïnteresseerd? Check onze website voor het actuele aanbod en meldt u aan!