Volg een van de workshops van DAPZWD

Als praktijk vinden we kennisoverdracht heel belangrijk. We brengen daarom graag onze veehouders bij elkaar voor een workshop, lunchbijeenkomst of boerenavond. Ons verbouwde praktijkpand geeft ons nu ook meer de mogelijkheid om u bij ons te ontvangen. Klik hier voor de agenda met workshops en lunchbijeenkomsten in de komende periode.

Workshops rundveehouders

Het aanbod van workshops verschilt van jaar tot jaar en is ook afhankelijk van uw wensen. Hebt u ideeën? Laat het ons dan vooral weten! Ten slotte bestaat er dan nog de (verplichte) Workshop ‘Salmonella’ welke u dient te volgen wanneer u een Salmonella niveau 2 status hebt.

De workshops vinden meestal plaats op het bedrijf van één van de deelnemers. De workshops bestaan uit 1 of 2 middagen. De opzet is heel praktisch, met veel direct toepasbare informatie. We beginnen met een inleiding over het onderwerp, daarna een rondgang over het bedrijf en afsluitend is er altijd plaats voor discussie.

Indien u zich opgeeft voor een workshop maar niet komt, vindt geen restitutie van de cursuskosten plaats. Als u zich tijdig afmeld, zullen we uiteraard proberen u in een andere groep op een andere datum in te delen. Als u belangstelling hebt voor één van de workshops, meld u dan aan via de mail, WhatsApp of telefoon.

Belangstelling? Geef u op!