Lepelaar 70  •  7943 SH Meppel  •  (0522) 238 508
spoedgeval gezelschapsdieren:
(0522) 238 508
spoedgeval landbouwhuisdieren/paard:
(0522) 238 518

Paarden

Dierenartsenpraktijk Zuidwest Drenthe is een moderne goed uitgeruste praktijk met volop onderzoek- en behandelmogelijkheden voor uw paard. Naast het leveren van optimale eerstelijns zorg, hebben wij uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van gebitsbehandelingen en voortplanting van het paard.

Hiernaast richten we ons steeds meer op het geven van helder advies en het overdragen van ons kennis, wat blijkt uit het verzorgen van workshops. Ook kunt u paardenarts Grethe Molema inschakelen als voedingsconsulent voor het optimaliseren van het rantsoen van uw paard om hem gezond te houden en optimaal te laten presteren.
Kortom, voor betrouwbare en deskundige zorg voor uw paard en aandacht voor helder advies bent u bij ons aan het juiste adres!
Elke werkdag en op zaterdag is er van 8.00 tot 9.00 een dierenarts aanwezig voor vrijblijvend en persoonlijk advies. U kunt op dit tijdstip ook zonder afspraak langskomen op de praktijk, Lepelaar 70 in Meppel, voor kleine behandelingen zoals vaccinaties.

Allerlei informatie over paarden vindt u op het LICG

A horse is a horse ofcourse