februari, maandvanhetgebit, gebit, huisdieren, hond, kat

Februari is Maand van de Gebitsverzorging! We bieden de gehele maand kortingsacties aan.
Bel of mail naar onze praktijk voor een gratis gebitscontrole!

Twee van de drie katten en vier van de 5 honden ouder dan drie jaar hebben al last van tandplak. Zorg ervoor dat gebitsverzorging een dagelijkse routine wordt.

Het poetsen van de tanden van je hond of kat kan gebitsproblemen voorkomen.

Zo pak je het aan:

Stap 1: Laat ‘m wennen aan huisdiertandpasta.

Stap 2: Laat ‘m wennen aan de aanraking.

Stap 3: Introduceer de tandenborstel bij de hoektanden.

Stap 4: Poets de tanden achterin de bek.

Stap 5: Poets alle tanden.


Kijk voor tips en een poetsinstructiefilmpje op maandvandegebitsverzorging.nl

Geef je hond kluiven en speeltjes die aanbevolen worden als ‘veilig’ voor honden. Goede hondenspeeltjes zijn elastisch en kunnen niet splinteren of worden ingeslikt. Ook is er speciale voeding verkrijgbaar voor dieren die veel last hebben van tandsteen.

 

De gratis gebitscontroles vinden plaats op afspraak, er kunnen tijdens deze afspraken geen andere behandelingen of onderzoek uitgevoerd worden. Iedereen houdt zich aan de corona maatregelen:

Kom alleen, en alleen wanneer u of anderen in uw huishouden geen klachten hebben. Draag een mondkapje en houdt 1,5 meter afstand van anderen. Wij zorgen dat we voldoende ruimte plannen tussen de afspraken om drukte te voorkomen in de wachtkamer. Indien er toch meerdere personen binnen zijn, wacht u dan even buiten dan roepen we u naar binnen wanneer u aan de beurt bent.

Gedurende de gehele maand krijgt u 20% korting op gebitsproducten van orozym en 10% op de overige gebitsproducten, €17,50 korting op een gebitsreiniging en €40,00 korting bij uitgebreide gebitsbehandelingen waarbij ook elementen getrokken moeten worden.