oktober-maandvandeouderekat-dierenarts-meppel-dapzwd

In de maand oktober doen wij mee met de landelijke actie “ Maand van de Oudere Kat”.

Katten ouder dan 7 jaar, willen wij graag uitnodigen voor een bezoek.

Katten van 7 jaar of ouder hebben een grote kans op ouderdomsklachten. Maar liefst 2 op de 3 oudere katten hebben last van pijn door artrose. En 1 op de 3 heeft chronische nierziekte. Meestal merkt u daar helemaal niets van. Want katten zijn heel goed in het verbergen van ziektes. Maar alleen als we deze op tijd ontdekken, kunnen we samen zorgen voor een lang en prettig leven van uw kat.

In oktober besteden we daarom extra aandacht aan de gezondheidscontrole van oudere katten. We contoleren het gewicht en luisteren naar het hart. Ook bekijken we de oren, ogen, gewrichten en het gebit.

Deze maand kunt u gratis op consult komen, deze consulten zijn op specifieke tijden op dinsdagmiddag of vrijdagochtend op afspraak. Voorwaarde is dat u de vragenlijst invult. Daarnaast geven we 10 % korting op handelingen zoals bijvoorbeeld een bloeddrukmeting en voedingssupplementen zoals Feline Stride.

Belt u ons voor een afspraak, dan zien we u binnenkort in onze praktijk. Wilt u bijgevoegde vragenlijst meenemen bij het bezoek?

Tot binnenkort!

Maand van de Oudere Kat – Vragenlijst gezondheidscontrole