Dierenarts landbouwhuisdieren/paard: Grethe Molema-Geertsema

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht in de richting landbouwhuisdieren en paarden. Nadat ik bij enkele andere praktijken in het noorden van het land binnen heb mogen kijken en ervaring op heb kunnen doen, werk ik sinds 2010 met veel plezier in Meppel.

Ik ben in Groningen tussen de beesten opgegroeid en heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. De grote verscheidenheid aan werkzaamheden maakt dat ik mijn werk elke dag weer met plezier doe.

Samen met de veehouder een bedrijf op een hoger niveau brengen (bv. door middel van bedrijfsbegeleiding of het geven van workshops) geeft mij veel voldoening. Hiernaast heeft gynaecologie paard en gebitsverzorging van paarden mijn bijzondere interesse.

In de zomer van 2012 zijn we met onze oudste dochter en onze beestenboel aan de Dr. Larijweg in Ruinerwold komen wonen. Inmiddels zijn we de troste ouders van 3 fantastische dochters. In mijn vrije tijd hou ik me onder anderen bezig met onze paarden, zowel in de sport als de fokkerij.

dierenarts meppel drenthe overijssel paard koeien