[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][layerslider_vc id=”11″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Dierenarts gezelschapsdieren: Lisanne Hageman

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Ik heb verschillende waarnemingen gedaan en zal deze zomer Nieke vervangen als zij met zwangerschapsverlof is.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]Naast kleine huisdieren heb ik ook ervaring met rundvee en schapen.  Je kunt mij tegen komen op de locaties Meppel en Nijeveen!

 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]Momenteel woon ik samen met mijn vriend en kat Piebe in het mooie Blesdijke (Friesland), waar meer koeien zijn dan mensen.

 

 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]In de weekenden ben ik te vinden op het water op een zeilboot of aan het mountainbiken in het bos!

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3419″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”full_width” color=”#cccccc” border_style=”dashed” up=”30″ down=”30″][/vc_column][/vc_row]