Mijn naam is Judith de Jong en ik ben 1 juli 2019 begonnen als Dierenarts Landbouwhuisdieren en Paarden bij Dierenartsenpraktijk Zuidwest-Drenthe.

Na mijn afstuderen in 2012 aan de Universiteit Gent, heb ik daar een jaar bij de Buitenpraktijk gewerkt als Landbouwhuisdierenarts. Daarna ben ik het avontuur aangegaan door te verhuizen naar het noorden van Frankrijk, waar ik eerst als Landbouwhuisdierenarts aan de slag ging en later ook Gezelschapsdieren en Paarden ging verzorgen. In de zomer van 2017 ben ik samen met mijn vriend, zoontje en huisdieren naar Meppel verhuisd en ben ik als docent bij de afdeling Landbouwhuisdieren gaan werken aan de Universiteit van Utrecht. De praktijk blijft echter trekken, waardoor ik nu met veel enthousiasme uitkijk naar deze nieuwe uitdaging!

Ik woon nu bijna twee jaar in Meppel en ga in mijn vrije tijd graag de omgeving verder verkennen met mijn gezin en wandelen met onze hond Vito. Daarnaast klus ik graag en probeer ik mijn moestuin(tje) verder uit te breiden.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.